Ervaar de XPEL folie Service van Absolute Motors

Absolute Motors

Als je je auto wilt beschermen tegen de elementen, zoek dan niet verder dan de XPEL folie applicatie service van Absolute Motors. XPEL is een heldere, zelfherstellende folie die op de buitenkant van je auto kan worden aangebracht om hem te beschermen tegen de UV-stralen van de zon, vogelpoep en zelfs kleine krassen en deuken. Kortom, XPEL beschermt de lak van je auto voor jaren. Laten we eens nader bekijken waarom XPEL zo geweldig is en hoe het jou als klant van Absolute Motors ten goede kan komen!

Wat is XPEL folie?

XPEL folie is een automotive wrap die het oppervlak van je auto helpt beschermen tegen omgevingsschade zoals vuil, stof, krassen en zelfs kleine deukjes. Als bonus biedt de folie ook een extra beschermingslaag tegen de UV-stralen van de zon, die de lak na verloop van tijd kunnen vervagen. Het beste van XPEL folie is dat het helder is – je hoeft je dus geen zorgen te maken dat storende of lelijke afbeeldingen de esthetiek van je autolak verpesten.

Het proces begint met het opmeten en voorbereiden van het oppervlak van je auto voordat de XPEL folie wordt aangebracht. Dit helpt ervoor te zorgen dat er geen luchtbellen of vouwen in de lak komen wanneer deze goed is aangebracht. Daarna gebruiken we speciale apparatuur om stukken op maat uit te snijden voor elk gebied waar je bescherming op je auto wilt – dit kunnen bumpers, motorkappen, spiegels of andere gebieden zijn, afhankelijk van wat je nodig hebt. Vervolgens brengen we deze stukken aan met een hittepistool om ervoor te zorgen dat ze goed hechten en na verloop van tijd niet gemakkelijk loslaten. Tot slot voeren we een grondige inspectie uit om er zeker van te zijn dat alles er perfect uitziet!

Profiteren van bescherming

Deze extra beschermingslaag zorgt er niet alleen voor dat je auto er goed blijft uitzien, maar helpt ook zijn waarde te behouden door te voorkomen dat er chips of krassen in de lak komen. En mocht er toch iets gebeuren tijdens normale slijtage (zoals straatvuil), dan veeg je het gewoon weg – dankzij de zelfherstellende eigenschappen! En omdat hij helder is, is er geen afleiding nodig die afbreuk doet aan het uiterlijk van je auto – dus ideaal voor wie maximale bescherming wil zonder stijlpunten op te offeren!

Bij Absolute Motors begrijpen we hoe belangrijk het is om de integriteit en stijl van je voertuig te behouden – daarom bieden we onze klanten toegang tot onze hoogwaardige XPEL folie applicatie service. We begrijpen dat een extra beschermingslaag het verschil maakt als het erom gaat dat auto’s er goed blijven uitzien – en zich veilig blijven voelen – na verloop van tijd! Als je geïnteresseerd bent in onze topservice, neem dan vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen die vervelende elementen op afstand te houden!